To δίδυμο της κουζίνας στο εστιατόριο Kreas, οι σεφ Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και Στράτος Τσοντάκης, μοιράζονται μαζί μας μυστικά για τέλειο κρέας!

Το εστιατόριο To Kreas στα Πετράλωνα προτείνει (αναμενόμενα) συνταγές για κρέας , αλλά και πιάτα που το συνοδεύουν ιδανικά. Oι ίδιοι έχουν το φοβερό φούρνο josper, μας έδωσαν όμως έξυπνες συμβουλές για να τα φτιάξουμε κι εμείς στο σπίτι! Χοιρινό κόντρα παρδαλό Νάξου ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ Υλικά 700 γραμμ. χοιρινό κόντρα Αλάτι, πιπέρι Καπνιστή πάπρικα Εκτέλεση Στη συνταγή σημασία έχει το καλό κρέας και το καλό ψήσιμο. Εμείς επιλέγουμε χοιρινό από τη Νάξο και χρησιμοποιούμε το josper, που είναι ξυλόφουρνος. Το ίδιο κρέας μπορεί να ψηθεί στο φούρνο ή στα κάρβουνα. Μόλις βγάλουμε το κρέας από το ψυγείο, το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο για μερικά λεπτά, ώστε να μαριναριστεί. Στη συνέχεια, το ψήνουμε με τον τρόπο που θέλουμε για μερικά λεπτά και το σερβίρουμε σε ζεστό μαντέμι με καπνιστή πάπρικα. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, προσέχουμε το κρέας μας για να μη στεγνώσει και χάσει τους χυμούς του. Δείτε κι άλλες συνταγές στο νέο InStyle που κυκλοφορεί.  ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα