Terrine κολοκυθιού με ανθότυρο

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200° βαθμούς Κελσίου.

2. Κόβουμε τα κολοκυθιά σε λεπτές ροδέλες με τη βοήθεια ενός τριφτή για τσιπς.

3. Τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο και τους βάζουμε αλάτι και το δυόσμο.

4. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το φρέσκο δυόσμο, το ανθότυρο και το ελαιόλαδο.

5. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Tip: Μπορούμε να βάλουμε την terrine μέσα σε θήκες σιλικόνης για να τα κάνουμε ατομικά όπως στη φωτογραφία.

ΥΛΙΚΑ:

800 γρ. κολοκυθι
Αλάτι
1 κ.σ. ξηρό δυόσμο
1/2 μάτσο δυόσμο φρέσκο ( ψιλοκομμένο )
400 γρ. ανθότυρο Κρήτης ( κομμένο σε κυβάκια )
3 κ.σ. ελαιόλαδο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα