Η Stoli κερνάει τους φίλους σας και σας δίνει 1 ipad mini

Business and pleasure! Μέχρι τις 23 Ιουνίου, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της Stoli στο facebook  να κεράσετε τους φίλους σας και ταυτόχρονα να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 από τα 10 ipad mini.

Η διαδικασία είναι απλή: Μπείτε στο facebook, κάντε like στην εφαρμογή, διαλέξτε ένα από τα 4 προτεινόμενα Stoli Cocktails, επιλέξτε τους φίλους σας και κεράστε τους. Κάθε κέρασμα μετράει για μια συμμετοχή και μπορεί κανείς να κεράσει όσα Stoli Cocktails θέλει! Με το πρώτο κέρασμα, βλέπετε αυτόματα τη στάθμη της φιάλης Stoli να μειώνεται και να γίνεται ένας cocktailiser, ενώ το προφίλ σας φαίνεται στην εφαρμογή μαζί με τους υπόλοιπους cocktailisers. Ταυτόχρονα, βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πόσα Stoli Cocktails έχουν κεραστεί και πόσες φιάλες Stoli έχουν καταναλωθεί.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα αναζωογονητικό Stoli Moscow Mule, ένα old time classic Stoli Original Martini, μία δροσιστική Stoli Lemonade ή ένα απολαυστικό Stoli Bloody Mary.

Εκτός από τη κατανάλωση στο διαδίκτυο, η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη και με επιλεγμένα bars ή clubs στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Οι bartenders με κάθε Stoli Cocktail που παραγγέλνει ο πελάτης σαρώνουν το αντίστοιχο Cocktail QR Code και η εφαρμογή ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας τη στάθμη της φιάλης Stoli. Έτσι, το κοινό μπορεί παράλληλα να συμμετάσχει ή να παρακολουθήσει την εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο.

Και η Stoli δε σταματά εδώ… Στο κέντρο της Γλυφάδας, στην Πλατεία Εσπεριδών, μία στάση λεωφορείου μετατράπηκε σε διαδρατική κι έτσι, κάποιος που περιμένει το λεωφορείο μπορεί να συνδεθεί με το facebook μέσω ενός panel αφής και να συμμετάσχει από κει. Στη κεντρική πλατεία στο Γκάζι, η εφαρμογή προβάλλεται σε ένα κτίριο, όπου φαίνονται σε πραγματικό χρόνο οι κινήσεις των χρηστών αλλά και των φιαλών Stoli που καταναλώνονται. Τέλος, οι Θεσσαλονικείς  μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μέσω μιας οθόνης αφής στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθώντας της εξέλιξη μέσα μιας γιγαντοοθόνης.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Beyoncé: Δείτε τα t- shirts που σχεδίασε και εμπνεύστηκε από τα τραγούδια της

Mila Kunis: «Ο Ashton θα είναι δίπλα μου κατά τη διάρκεια του τοκετού»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα