1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
2. Χτυπάμε το βούτυρο πολύ καλά (2-3′) μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη τη βανίλια και τη κανέλα , τα χτυπάμε για άλλα 3-4. Ρίχνουμε το αυγό και μόλις ανακατευτούν καλά, προσθέτουμε σταδιακά το κοσκινισμένο αλεύρι. Η ζύμη μας είναι έτοιμη!
3. Σε μία αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη μας και σχηματίζουμε τα αστεράκια με coupe-pâte.
4. Τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα, σε ταψί της επιλογής μας και τα πασπαλίζουμε με τι ζάχαρη στην οποία έχουμε προσθέσει τη κανέλα τα ψήνουμε για 12-14′ ανάλογα ποσό μεγάλα είναι τα coupe-pâte μας.
ΥΛΙΚΑ:
125 γρ. βούτυρο
1/2 φλιτζ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. βανίλια υγρή (ή σκόνη)
1 αυγό
270 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα