Spring Rolls

1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα μας τα υλικά εκτός από τις φύτρες σόγιας, που θα τις προσθέσουμε στο τέλος.

2. Τα αφήνουμε λίγο να μαραθούν και σβήνουμε τη φωτιά.

3. Μόλις κρυώσει το μείγμα, το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το βάλουμε μέσα στα φύλλα.

4. Στρέφουμε τα τετράγωνα φύλλα ώστε η μυτερή τους πλευρά να βλέπει εμάς, έτσι ώστε να έχουμε ένα διαγώνιο φύλλο μπροστά μας.

5. Με ένα πινέλο αλείφουμε τις 4 πλευρές με νερό (για να κολλήσει το φύλλο).

6. Λίγο πριν από τη μέση του φύλλου, τοποθετούμε 1-1,5 κουταλιά γέμιση και αρχίζουμε να τυλίγουμε.

7. Μόλις φθάσουμε στη μέση διπλώνουμε τις 2 οριζόντιες άκρες για να κλείσουμε και συνεχίζουμε το τύλιγμα.

ΥΛΙΚΑ:

4 κ.σ. καλαμποκέλαιο (έχτρα καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα)
1 πακέτο φύλλα spring rolls (τα ασιατικά κατεψυγμένα)
5 φλ. ψιλοκομμένο λάχανο
2 φλ. καρότο (τριμμένο στον τρίφτη)
1 κουτί φύτρες σόγιας (προαιρετικά)
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
1 κ.σ. σόγια
1 κ.σ. ζάχαρη
αλάτι
1 κ.γ. κάρυ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα