Σιρόπι σοκολάτας

1. Σε ένα κατσαρόλακι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.

2. Προσθέτουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

3. Μολις λιώσει η σοκολάτα αποσύρουμε από τη φωτιά.

ΥΛΙΚΑ:

250 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λεπτοκομμένη)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα