Σας δίνουμε τα πιο χρήσιμα tips για εύκολο πακετάρισμα

Ανυπομονείτε για τις διακοπές αλλά η σκέψη και μόνο των υπέρβαρων αποσκευών, σας κάνει να ξυπνάτε πανικόβλητες στη μέση της νύχτας;

Μην χάνετε άδικα τον ύπνο σας! Το InStyle σας έφτιαξε μια χρήσιμη λίστα με τα «Ναι» και τα «Όχι» που πρέπει να θυμάστε όταν ξεκινάτε να ετοιμάζετε βαλίτσες.

Ναι, στο τύλιγμα. Όχι, στο δίπλωμα.

Τυλίγοντας τα ρούχα σας σε μικρά ρολά κερδίζετε έξτρα χώρο και γλιτώνετε το υπερβολικό τσαλάκωμα, που προκαλείται από τις τσακίσεις που δημιουργούνται όταν τα διπλώνετε.

Ναι, στην λίστα. Όχι, στα γραφεία απωλεσθέντων.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να εγκαταλείπετε το ξενοδοχείο του νησιού παίρνοντας μαζί σας τις αναμνήσεις σας αλλά αφήνοντας πίσω το καινούργιο σας μαγιό; Για να γλυτώσετε τα υπεραστικά προς τους ειδυλλιακούς προορισμούς που επισκεφθήκατε αναζητώντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, πριν φύγετε κάνετε μια λίστα με όσα θα πάρετε μαζί σας.

Ναι στο, 1 φόρεμα – 3 χρήσεις.  Όχι στο, 3 φορέματα – 1 χρήση.

Επιλέξτε ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας χαρίζοντας σας αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση και τολμήστε να τα φορέσετε πάνω από μια φορές. Κάνοντας έξυπνους συνδυασμούς με εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια θα καταφέρετε να μετατρέψετε ακόμα και το πιο απλό φόρεμα στο πιο εντυπωσιακό σύνολο, κατάλληλο για να φορεθεί πρωί και βράδυ.

Ναι, στο προσεκτικό πακετάρισμα. Όχι, στα ατυχήματα.

Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε με τίποτα το αγαπημένο σας άρωμα ή οτιδήποτε εύθραυστο μεταφέρεται σε γυάλινη συσκευασία, μην το ρισκάρετε και φροντίστε να το τοποθετήσετε σε ξεχωριστά νεσεσέρ ή στις ειδικές θήκες της βαλίτσας, αφού προηγουμένως το έχετε τυλίξει με ένα κομμάτι ύφασμα που θα αποτρέψει την φθορά από τυχόν χτυπήματα. 

Ναι, στην μικρή δεύτερη βαλίτσα. Όχι, στις μεγάλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σε περίπτωση που πρόκειται να ταξιδέψετε με αεροπλάνο αλλά δεν ξέρετε από πριν το ακριβές βάρος που σας επιτρέπετε να μεταφέρετε, προμηθευτείτε μια ακόμα μικρή βαλίτσα ή ένα σακβουαγιάζ, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως χειραποσκευή.

Διαβάστε επίσης:

How to: Έχουμε το μυστικό για να σώσετε τα ρούχα σας που μπήκαν στο πλύσιμο

Supermodel beauty: Μάθαμε τι θα πάρουν μαζί τους στις διακοπές τα πιο διάσημα μοντέλα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα