Ο Virgil Abloh ανακοίνωσε Ταμείο Υποτροφιών για μαύρους σπουδαστές
Instagram @virgilabloh.fits

Ο σχεδιαστής Virgil Abloh ανακοίνωσε ένα νέο Ταμείο Υποτροφιών ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει μαύρους σπουδαστές.

Μέσω του Ταμείου Υποτροφιών, «The Virgil Abloh «Post-Modern» Scholarship Fund» ο Αμερικανός σχεδιαστής ενδυμάτων, αρχιτέκτονας και καλλιτέχνης θα παράσχει στήριξη, αλλά και καθοδήγηση σε σπουδαστές.

Στο Ταμείο έχουν συνεισφέρει μέχρι στιγμής τα brand Farfetch, Evian, Louis Vuitton, New Guards Group και ο ίδιος Virgil Abloh καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής σειράς του Louis Vuitton και ιδρυτής του brand Off-White.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο σχεδιαστής έγραψε «Όποιος ήταν ποτέ σε συνάντηση μαζί μου ή σε δημιουργική καταιγίδα ιδεών ή ακόμη και σε μια τυχαία συνομιλία μέσω iMessage το ξέρει ότι παλεύω πάντα για την «εκδοχή του εαυτού μου, όταν ήμουν 17». Το μόνο που θέλω είναι να αποκτήσει ένα μικρό μαύρο παιδί μια πιο σύντομη πορεία προς τους επαγγελματικούς στόχους του και αν μπορώ να βοηθήσω με μία προσέγγιση ανοιχτών θυρών με πόρους ή με την ανταλλαγή μηνυμάτων «όπως έκανα εγώ» τότε θα έχω κάνει την πραγματική δουλειά μου όχι την τωρινή δουλειά μου».

«Ήμουν πάντα παθιασμένος να δώσω στην επόμενη γενιά σπουδαστών τις ίδιες βάσεις για την επιτυχία που μου δόθηκαν» δήλωσε ο Virgil Abloh. «Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που ξεκίνησα αυτό το Ταμείο σε συνεργασία με το Fashion Scholarship Fund» ανέφερε.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα