Μιλφέιγ με φράουλες

1. Πάνω σε βουτυρωμένη λαδόκολλα τοποθετούμε την κομμένη σε παραλληλόγραμμα ζύμη σφολιάτα.

2. Την ψήνουμε στο φούρνο ανάλογα με της οδηγίες.

3. Χτυπάμε την κρεμά γάλακτος με τις 3 κ. σ. ζάχαρη και τη βάζουμε στο ψυγείο.

4. Μόλις κρυώσει της βάζουμε τη σαντιγί και τις κομμένες φράουλες, σκεπάζουμε με ένα δεύτερο κομμάτι ψημένης σφολιάτας και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, σερβίρουμε αμέσως.

 

ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο σφολιάτα
350 ml. κρέμα γάλακτος ( χτυπημένη σε σαντιγί )
3 κ.σ. ζάχαρη
400-500 γρ. φράουλες
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα