Μιλφέιγ με κρέμα λεμονιού

1. Πάνω σε βουτυρωμένη λαδόκολλα τοποθετούμε την κομμένη σε παραλληλόγραμμα ζύμη σφολιάτα.

2. Την ψήνουμε στο φούρνο ανάλογα με της οδηγίες.

3. Μόλις κρυώσει της βάζουμε τη σαντιγί και την κρέμα λεμονιού και σκεπάζουμε με ένα δεύτερο κομμάτι ψημένης σφολιάτα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

4. Σερβίρουμε αμέσως.

Tip: Για την κρέμα λεμονιού δείτε τη συνταγή εδώ. 

ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο σφολιάτα
300 ml. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
1 δόση κρέμα λεμονιού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα