Μαρέγκες

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100°C. Χτυπάμε τα ασπράδια στη γρήγορη ταχύτητα του μιξέρ για 2 λεπτά, πριν προσθέσουμε την creme de tartar. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά. Αρχίζουμε να ρίχνουμε τη ζάχαρη κουταλιά κουταλιά και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 8 λεπτά. Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε για 1 ακόμη λεπτό. Βάζουμε την κρέμα μας σε κορνέ και κάνουμε ότι σχέδιο θέλουμε. Ψήνουμε για 1.30 με 1.40 ώρες (στον αέρα) ανάλογα με το φούρνο μας.

ΥΛΙΚΑ:

6 ασπράδια αβγού
1 κουτ. γλυκού creme de tarta ή 2 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
1 1/2 φλυτζ. λεπτή ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού βανίλια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα