Κρυολιπόλυση: Μύθοι και αλήθειες για τη σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους

Η έμπειρη αισθητικός και φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Αργείτου απαντάει στις απορίες μας σχετικά με την Κρυολιπόλυση, η οποία αποτελεί ένα ισχυρό όπλο εναντίον του τοπικού πάχους.

Η Κρυολιπόλυση είναι μια σύγχρονη μέθοδος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, είναι ακόμα ένα μέσο που μας προσφέρει η τεχνολογία και η αισθητική ιατρική για να αντιμετωπίσουμε τα αισθητικά προβλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα την χαρακτηρίζαμε ως μέθοδο αδυνατίσματος.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Απευθύνεται σε άτομα με φυσιολογικό βάρος που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν σημεία τοπικής εναπόθεσης λίπους, όπως κοιλιά, γλουτοί, μέση κτλ. τα οποία δεν μπορούν να μειωθούν με γυμναστική και διατροφή και θέλουν να απαλλαγούν από αυτά με μη επεμβατικό τρόπο.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Η Κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος εγκεκριμένη από τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής. (FDA). Μακροχρόνιες μελέτες έχουν αποδείξει ότι όταν ένα λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καταστρέφεται ελεγχόμενα και στην συνέχεια αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος.

ΕΑΝ ΕΧΩ ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ; 

Μπορεί να εφαρμοστεί η κρυολιπόλυση σε περισσότερες περιοχές, όχι την ίδια μέρα, αλλά μετά από 3-4 μέρες η μία εβδομάδα.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η κρυολιπόλυση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος, αλλά μια μέθοδος αντιμετώπισης τοπικού πάχους. Για να έχουμε αποτελέσματα είναι σημαντικό, πρώτον ο θεραπευτής να κάνει προσεκτική επιλογή του περιστατικού και δεύτερον το συγκεκριμένο μηχάνημα να έχει τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες για ένα σωστό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Ινστιτούτο της Μαρίας Αργείτου στη Διεύθυνση, Ιωνίας 3 στο Νέο Ψυχικό,  210 6742622 και 210 5755584

Website: www.mariaargeitou.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα