Δημήτρης Σκουλός: Η γνωριμία του με την Κάτια πριν από το GNTM

Στην κάμερα του «Πρωινού» και την Άννα Ζιρδέλη μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός και απάντησε, βεβαίως, σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν το GNTM. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με την Κάτια Ταραμπάνκο, πριν από το παιχνίδι, αλλά και για τα κορίτσια που έχουν φτάσει στον τελικό.

Αρχικά, ο φωτογράφος απάντησε αν παίζει ρόλο ο χαρακτήρας ενός μοντέλου στο να κάνει καριέρα και είπε: «Αν ένα μοντέλο είναι 1.80, κορμάρα, με συγκλονιστικό πρόσωπο, γωνίες και είναι παλιοχαρακτήρας, θα κάνει μια χαρά καριέρα. Ναόμι Κάμπελ, καθόλου καλός χαρακτήρας, τι καριέρα έκανε; Θα κάνει αρκεί να είναι one of a kind! Πόσοι ηθοποιοί είχαν κακό χαρακτήρα και έκαναν μεγάλη καριέρα;».

Όσο για την Κάτια και τη δική του προτροπή του να μπει στο παιχνίδι, ο Δημήτρης Σκουλός αναρωτήθκε «γιατί να μετανιώσω που την προέτρεψα;» και η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έχει βγάλει το μοντέλο. «Τι κακό χαρακτήρα; Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που λέει τη γνώμη του μπροστά στην κάμερα. Μπορεί να υπάρχουν αντίστοιχοι χαρακτήρες στο show που λένε τη γνώμη τους εκτός κάμερας. Αυτό δεν το γνωρίζετε εσείς…»

«Η Κάτια είναι πάρα πολύ καλό μοντέλο και την προέτρεψα να έρθει στο show, χωρίς να είναι φίλη μου, χωρίς να την γνωρίζω. Μου τη σύστησαν οι στιλίστες ενός μεγάλου περιοδικού που φωτογράφιζα σε μια παραλία εκείνη την ημέρα. Δεν την ξέρω, δεν την ήξερα από πριν. Αλλά γιατί; Αφού είναι μια κούκλα, καλό μοντέλο. Τα πάει καλά; Άρα είχα δίκιο;», συμπλήρωσε ο Σκουλός.

Δείτε όσα είπε για τα κορίτσια του GNTM 2 στο video του PeopleGreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα