Κι όμως! Η αλλαγή της διάθεσης μπορεί να βρίσκεται στο smartphone σας

Η αλλαγή της διάθεσης στο μέλλον μπορεί να βρίσκεται στο smartphone σας, σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία Start-up Thync λανσάρει μια εφαρμογή με (συνημμένα) στερεωμένα ηλεκτρόδια, τα οποία εφαρμόζετε σε συγκεκριμένα σημεία στο κρανίο σας και μάλιστα ίσως να διατίθεται προς πώληση κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Τα ηλεκτρόδια χρησιμοποιούν επιφανειακά νεύρα προκειμένου να διεγείρουν συγκεκριμένες οδούς στον εγκέφαλο, αλλάζοντας την κατάσταση της διάθεσής σας σε 15 με 20 λεπτά. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ ήρεμων και ενεργητικών vibes. Οι πρώτες ενδείξεις από τη μελέτη στα ήρεμα vibes φαίνεται να δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια επίδραση ψευδοφαρμάκου. Αν όντως δουλεύει πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Για παράδειγμα, έχετε κάμψη στη διάθεσή σας στις 4 το απόγευμα; Αντί να παραγγείλετε έναν καφέ latte ή να καταφύγετε στη σοκολάτα, απλά εφαρμόζετε τα Thync Energy. “Ο εγκέφαλός σας έχει μια έμφυτη ικανότητα να αλλάζει σε μια ήρεμη ή ενεργητική κατάσταση και η Thync σας βοηθά να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις ικανότητες χωρίς να εξασθενεί την απόδοσή σας”, λέει η συνοπτική περιγραφή των περιεχομένων έκδοσης της Thync.

Και αν τα ήρεμα vibes κάνουν αυτά που φέρονται να υπόσχονται, τότε πρόκειται για πραγματική επανάσταση στην τεχνολογία. Συνδέστε μας και εμάς!

Διαβάστε ακόμη: 

Oops! Αυτά είναι τα 10 πιο σέξι ατυχήματα της showbiz

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα