Η Jessica Alba μας λέει πως να φτιάξουμε την πιο τέλεια σαλάτα σπανάκι

Το κοτσάνι του σπανακιού είναι πολύ σκληρό και η αλήθεια είναι πως δεν τρώγεται με τίποτα. Η Jessica Alba μας δίνει μία συμβουλή για το τι να κάνουμε με αυτό το θέμα αλλά και πώς να φτιάξουμε την τελειότερη σαλάτα σπανακιού.

Πώς να βγάλετε το κοτσάνι από το σπανάκι..

Κρατήστε το φύλλο του σπανακιού σας όρθιο και με ένα μαχαίρι κόψτε το φύλλο κατά μήκος του κοτσανιού από τη μία και από την άλλη μεριά.

Πώς να φτιάξετε σαλάτα σπανακιού..

1. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε μασάζ στο σπανάκι σας. Με αυτόν τον τρόπο το νιώθετε σαν να έχει μαγειρευτεί γιατί γίνεται πιο μαλακό και επομένως πιο νόστιμο.

2. Βάζετε λίγο αλάτι στο κομμένο σπανάκι σας, λίγο νερό από καρύδα, μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι και ξεκινάτε το μασάζ. Αυτό που θα διαπιστώσετε είναι πως πέρα από την υφή αλλάζει και η γεύση του σπανακιού.

3. Προσθέστε ότι άλλο θέλετε στη σαλάτα σας (όπως blackberries και άλλα φρούτα της επιλογής σας) και ανακατέψτε την καλά με τα χέρια σας. Να ξέρετε πως η σαλάτα σπανακιού είναι από τις λίγες σαλάτες που μπορείτε να φάτε και αρκετή ώρα μετά το φτιάξιμό της.

4. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο αμύγδαλο και είναι πανέτοιμη για φάγωμα.

Διαβάστε ακόμα:

Διατροφικά tips: Οι αρχές της μακροβιοτικής δίαιτας που ακολουθεί η Gwyneth Paltrow

Πώς έχασε 30 κιλά το μοντέλο της Victoria’s Secret;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα