Έξι προβλήματα που απασχολούν μόνο τους ανθρώπους με καλό γούστο

Αν το σπίτι σας μοιάζει να έχει βγει από πίνακα «Home Deco» του Pinterest, η ντουλάπα σας είναι καλύτερη από αυτή της Carrie Bradshaw και οι λογαριασμοί σας στα social media έχουν περισσότερους followers από αυτόν της Caroline de Maigret και της Cara Delevingne μαζί, συγχαρητήρια. Είστε άνθρωπος με στιλ και καλό γούστο. Ποιός μίλησε για προβλήματα;

1. Βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα -είτε πολυτελείας, είτε όχι- και το μόνο που σας αρέσει και θέλετε να αποκτήσετε κολασμένα, είναι πάντα το πιο ακριβό. Δεν είναι πάθηση, απλώς τώρα καταλαβαίνετε γιατί αναίτια, η μητέρα σας, σας αποκαλούσε «λουσού».

2. Ακόμα και η γάτα σας έχει άποψη για τα καλά υφάσματα. Είναι γεγονός, πουρπουρίζει κάθε φορά που ξαπλώνει σε κασμιρένια υφάσματα, ενώ όλοι θυμούνται εκείνες τις φοιτητικές κουρτίνες, που σας είχε ξεσκίσει τότε.

3. Έχετε πάντα κρυφούς τους φακέλους στο Pinterest προφίλ σας, αλλιώς οι φίλοι σας θα είχαν μεταμορφωθεί ήδη σε πολλά, μικρά mini me, του εαυτού σας.

4. Αποφεύγετε να πηγαίνετε σε σπίτια που δεν έχετε ξαναπάει. Δεν είστε σνομπ, απλώς δε θέλετε να δώσετε λάθος εντύπωση, όταν θα μετακινείτε -χωρίς να ρωτήσετε- τα έπιπλα και θα δίνετε ιδέες για διακόσμηση.

5. Ο λογαριασμός σας στο Ιnstagram, είναι πηγή έμπνευσης για όλους όσους σας ακολουθούν. Εσείς βέβαια, δεν ανεβάζετε ούτε τις μισές φωτογραφίες από όσες βγάζετε. Δε θέλετε να πιστέψουν ότι υπερπροσπαθείτε να δείχνετε ότι κάνετε τα πάντα με στιλ. Σιχαίνεστε την υπερπροσπάθεια.

6. Έχετε πολλά βιβλία που δεν έχετε διαβάσει ακόμα και τα έχετε αγοράσει γιατί είναι η καλύτερη διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού σας. Βέβαια, είναι τόσα πολλά που πλέον δεν έχετε που να ακουμπήσετε τον καφέ σας.

Διαβάστε ακόμα:

Faux fur: Φορέστε το πιο ζεστό υλικό του χειμώνα με στιλ

Festive shopping: Αγοράστε τα ωραιότερα κόκκινα παπούτσια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα