Έτσι θα υπολογίζεις σωστά τις μερίδες σε κάθε γεύμα

Βάζετε πολλά στο πιάτο σας; Δεν ξέρετε πώς να υπολογίσετε σωστά μια μερίδα ώστε να θεωρείται υγιεινή;

Οι ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνουμε τις θερμίδες και την ποσότητα του κάθε γεύματος. Ανακαλύψτε τις «ένοχες» τροφές που αυξάνουν τις θερμίδες σε κάθε πιάτο όχι επειδή δεν είναι σωστά μαγειρεμένες ή είναι παχυντικές αλλά επειδή τείνουμε να τις σερβίρουμε σε μεγαλύτερη ποσότητα από ό,τι πρέπει:

Μακαρόνια
Τα μακαρόνια είναι συνοδευτικά σε ένα πιάτο και δεν αποτελούν το κυρίως πιάτο. Η μερίδα που συνήθως σερβίρουμε όμως όταν τα συνοδεύουμε με κιμά ή σάλτσα είναι περίπου 3 κούπες. Στην πραγματικότητα η υγιεινή μερίδα είναι μόλις μια κούπα, αφού το υπόλοιπο πιάτο πρέπει να συμπληρώνεται με λαχανικά!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Unique by Ermes

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα