Εσείς μπορείτε ν’ αντισταθείτε σ’ αυτήν την πίτσα από το νέο hotspot της Αθήνας;
Τα μπαρ νέας κοπής μάς ξεναγούν σε ιδιαίτερες γεύσεις, μας μαθαίνουν να αναγνωρίζουμε τα ελληνικά βότανα και τα ψαγμένα σιρόπια και μας εξασκούν στο ποιοτικό φαγητό και ποτό. Εμείς ζητήσαμε από το νέο hot spot, το Noel, να μας κάνει ιδανικούς συνδυασμούς για εκείνα τα βράδια που το ποτό τραβάει φαγητό και αντίστροφα. Εμείς σας παρουσιάζουμε δύο από τις πιο λαχταριστές συνταγές του αγαπημένου μας bar-restaurant.

 

ΠΙΤΣΑ
ΤΡΟΥΦΑΤΗ
ΥΛΙΚΑ (για μια πίτσα )
1 βάση πίτσας 30 cm
200 γραμμ. ντοματίνια
San Marciano
1 ματσάκι βασιλικό
Ελαιόλαδο
50 γραμμ. πάστα τρούφας
4 μανιτάρια champignons
3-4 μανιτάρια πλευρότους
2 μανιτάρια portobello
100 γραμμ. αποξηραμένο mix
άγριων μανιταριών
10 ml λάδι τρούφας
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.σ. μαϊντανό
200 γραμμ. μοτσαρέλα
1 σκελίδα σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τις ντομάτες, τα φύλλα βασιλικού, την πάστα τρούφας και λίγο ελαιόλαδο και τα χτυπάμε με μπίμερ σε ένα μπολ. Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια με χλιαρό νερό για περίπου 1 ώρα και, μόλις είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε καλά.Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε όλα τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο. Απλώνουμε τη σάλτσα στη βάση της πίτσας και προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε σε πάρα πολύ δυνατό φούρνο για περίπου 7-8 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμη, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, λάδι τρούφας και ξύσμα λεμόνι.
Δείτε κι άλλες συνταγές στο νέο InStyle Ιουλίου που κυκλοφορεί.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα