Ελληνική πίτσα

(Η συνταγή αυτή είναι για τέσσερις στρογγυλές ατομικές πίτσες)

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.

Αλείφουμε δύο στρογγυλά ταψιά με ελαιόλαδο, βάζουμε τη ζύμη μας και τοποθετούμε το πολτό ελιάς, τη φέτα, τα κρεμμύδια τις μαύρες ελιές,τα ντοματίνια και τη ρίγανη.

Ψήνουμε για περίπου 25 με 30 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

Για τη ζύμη:
2 φλιτζάνια χλιαρό νερό (ή 450ml νερό)
1 φακελάκι μαγιά
μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
1 kg αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για τη γαρνιτούρα:
1 1/2 φλιτζάνι πολτό ελιάς
400 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 – 2 κρεμμύδια (κομμένα σε φέτες )
200 γραμμάρια μαύρες ελιές (κομμένες στα δυο)
16 ντοματίνια (κομμένα στα δυο)
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα