Χορτόσουπα

1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό.

2. Πλένουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε και στη συνέχεια τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα. Στο τέλος, προσθέτουμε αλάτι και ελαιόλαδο.

3. Τα βράζουμε για περίπου 25-30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά (τσεκάρετε το καρότο), τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και αφαιρούμε το σέλινο.

4. Με την βοήθεια ενός beamer λιώνουμε τα λαχανικά.

5. Μόλις πολτοποιηθούν τα περνάμε από ένα μεγάλο σουρωτήρι. Ξαναβάζουμε την σούπα μας στη κατσαρόλα, την ανακατεύουμε καλά και τη σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

2 λίτρα νερό
3 καρότα
2 πράσα
2 κολοκύθια
3 πατάτες
1 κόκκινη πιπεριά
1/4 λάχανο
1-2 κλωνάρια σέλινο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα