Chocolate Cake Pops

1. Θρυμματίζουμε το κέικ στο μίξερ μέχρι να γίνει πούδρα.

2. Ταυτόχρονα, λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι τη σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος.

3. Ρίχνουμε το θρυμματισμένο κέικ σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύνουμε τη λιωμένη σοκολάτα.

4. Ζυμώνουμε πολύ καλά.

5. Με ένα κουταλάκι του γλυκού, παίρνουμε μικρές ποσότητες και τις κάνουμε μπάλες.

6. Τοποθετούμε τις μπάλες σε ένα ταψί και τα βάζουμε στο ταψί για περίπου 10′.

7. Μόλις τα βγάλουμε από το ψυγείο, βουτάμε το stick ή το καλαμάκι σε λίγη λιωμένη σοκολάτα και το βάζουμε σε έκαστο μπαλάκια – αφού, έχουμε σχηματίσει με το χέρι μας μια στρογγυλού σχήματος μπάλα.

Το tip της συνταγής: Μπορούμε επίσης να τα βουτήξουμε σε σοκολάτα διαλυμένη με λίγο καλαμποκέλαιο (250γρ. σοκολάτα, 1 1/2 κ.σ. καλαμποκέλαιο).

ΥΛΙΚΑ:

500γρ. κέικ σοκολάτας
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
50γρ. κρέμα γάλακτος
30 lollipop sticks ή 15 καλαμάκια κομμένα στα 2 (με ψαλίδι)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα