1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το καλαμποκέλαιο να ζεστάνει για λίγο και προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ψηθεί και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σκεπάζουμε το καπάκι για 2 λεπτά περίπου μέχρι να ασπρίσει το κρεμύδι μας.
2. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας και τα αφήνουμε να σιγοψηθεί για 10 λεπτά.
3. Μόλις κρυώσει ο κιμάς, βάζουμε περίπου 1 με 2 κ.σ. κιμά στην πίτα μας και την σερβίρουμε.
Tips:
Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε ψιλοκομμένο μαρούλι και τριμένο τυρί gouda ή κασέρι.
ΥΛΙΚΑ:
6-8 κ.σ. καλαμποκέλαιο
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 μεγάλα κρεμύδια (λιωμένα στο multi με λίγο νερό)
1 κ.γ. μπαχάρι
2 κ.σ. μεξάνικο mix
1-2 πακέτα tortillas ή 10 αραβικές πιτούλες