Αστρολογικές προβλέψεις 2020, ημερολόγιο-ατζέντα 2020 και Wolverine στο Εθνος

Η γνωστή αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη αναλύει στις “ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2020” όσα θα φέρει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο αναλυτικά στα: Προσωπικά, αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο από τις φετινές εκλείψεις, ποιες ημερομηνίες χρειάζονται προσοχή και ποιες προσφέρονται για νέα ξεκινήματα!. Όσα θα φέρει ο νέος χρόνος σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο για την Ελλάδα, αλλά και οι συνταρακτικές εξελίξεις που προδιαγράφονται σε διεθνές επίπεδο.

Μαζί, η κλασσική ατζέντα, το ημερολόγιο της χρονιάς σε τρία χρώματα για να συντροφεύει όλο το χρόνο. Ένα δώρο για την νέα χρονιά, απαραίτητο για όλους.

Ακόμα, “Wolverine: Εξέλιξη” μέρος Α. Ο μεταλλαγμένος ήρωας με τα αδαμάντινα νύχια θέλει να δώσει τέλος στην πολύχρονη αιματοβαμμένη ιστορία του με τον Σέιμπερτουθ.

Το PEOPLE με εξώφυλλο τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου. Οι πιο ΚουΚου παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης απαντούν με ειλικρίνεια για το αν η σχέση τους πέρασε σκαμπανεβάσματα, ανταλλάσσουν χριστουγεννιάτικες ευχές με το People και μιλούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Η ηθοποιός περιγράφει τη συναρπαστική διαδρομή από το καφενείο του πατέρα της στο θεατρικό σανίδι, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και εξηγεί γιατί είναι επιφυλακτική με την τηλεόραση.

To TV ΕΘΝΟΣ με συνεντεύξεις, παρασκήνια και όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα