Άλειμμα τυριού με ντομάτα και βασιλικό

1. Βάζουμε τις ντομάτες, το ελαιόλαδο, το βασιλικό και το αλάτι σε μια κατσαρόλα και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.

2. Μόλις κρυώσουν τα βάζουμε στο μούλτι και τα λιώνουμε.

3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα και τη λιώνουμε κι αυτή με τα υπόλοιπα.

ΥΛΙΚΑ:

8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
15 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο)
Αλάτι
Λίγη φέτα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα