Η Zendaya έχει ξανά φράντζες και είναι ομορφότερη από ποτέ!

photo by instagram.com/zendaya/

Ως πραγματικός “κομμωτικός”  χαμαιλέοντας, η Zendaya παρουσιάζει ένα νέο χτένισμα σχεδόν σε κάθε εκδήλωση που συμμετέχει. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός είχε πυκνές, μακριές αφέλειες στην εκδήλωση για την ταινία Dune, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, στις 17 Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι μπορεί να υποστηρίξει απολύτως τέλεια, οποιοδήποτε στυλ μαλλιών.

Συνδύασε το νέο υπέροχο λουκ της, με τα λαμπερά, χαλαρά κυματιστά μαλλιά της, φορώντας ένα εντυπωσιακό τοπ με αλυσίδες και μια εκπληκτική φούστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Το φρέσκο ​​χτένισμα με φράντζες πάντως μας θυμίζει ένα παρόμοιο κούρεμα στην πρεμιέρα του Euphoria το 2019, όπου είχε πάλι φράντζες αλλά πιο φιλαριστές και στο πλάι. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι από τις κοντές αφέλειες έως τις φράντζες της με μπούκλες, η Zendaya έχει πειραματιστεί με σχεδόν κάθε είδους φράντζα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Πιθανώς να είναι αδύνατο να επιλέξετε την πιο αγαπημένη σας εμφάνιση, αλλά αυτή – η πιο πρόσφατη – ίσως και να είναι στην κορυφή της λίστας.

Τι λέτε;