Η Selena Gomez προωθεί τη ψυχική υγεία μέσω του brand της Rare Beauty

@selenagomez/instagram

Role model της παιδικής ηλικίας, τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Selena Gomez απέχει από τα social media, ακόμα κι αν το 2019 ήταν τρίτη σε σειρά celebrity όσων αφορά των αριθμό των ακολούθων της. «Κάνω όλες μου τις αναρτήσεις στέλνοντας με μήνυμα στην προσωπική μου βοηθό το κείμενο και το post που θέλω». Η ίδια δεν έχει καν τις εφαρμογές στο κινητό της.

@selenagomez/Instagram

«Για να είμαι ειλικρινής ένιωθα ότι πολλές πληροφορίες από την προσωπική μου ζωή ήταν διαδεδομένες παντού, και απλά έμοιαζε ανεξέλεγκτο». Μια ακόμα celebrity που υποστηρίζει ότι τα social media έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχική της υγεία, έχει επιλέξει να τα χρησιμοποιήσει με σκοπό μιλήσει ανοιχτά ώστε να αποτελέσει παράδειγμα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

Όταν η Selena είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή είχε αναφέρει ότι «είμαι από το Texas, δεν είναι σύνηθες να μιλάει κανείς για την ψυχολογική του κατάσταση». Κι όμως η ίδια μίλησε, μιλάει και μέσω του brand ομορφιάς της προωθεί πρώτα την ψυχική ομορφιά.

@selenagomez/Instagram

«Ήθελα να δημιουργήσω έναν ασφαλή και καλοδεχούμενο χώρο στην ομορφιά που στηρίζει το ψυχικό well-being στην ηλικία, στο φύλο, στον σεξουαλικό προσανατολισμό, στο είδος, στο πολιτισμικό υπόβαθρο, στη φυσική και ψυχική ικανότητα».

Προτεραιότητά της λοιπόν είναι μέσω των προϊόντων ομορφιάς της να αναδείξει την ομορφιά κάθε ανθρώπου και να μιλήσει με τον τρόπο της στις καρδιές τους. Μπορεί η ίδια όταν μίλησε δημόσια για την ψυχική της υγεία να μην είχε την στήριξη που της αναλογούσε, όμως οι καιροί έχουν αλλάξει.

@selenagomez/Instagram

«Θέλω όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα να γνωρίζουν ότι τους στηρίζουμε». Ίσως η Selena να κατάλαβε τελικά τι λείπει από την αγορά. Ίσως οι άνθρωποι δεν αναζητούν μόνο την αποδοχή μέσω αυτών που αγοράζουν, αλλά και την στήριξη όταν βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν.

Μαρία Δάσιου