Η συμβουλή της Miranda Kerr προς τις γυναίκες που περιμένουν μωρό για να μην αποκτήσουν ραγάδες

Όσο χαρούμενη περίοδος κι αν είναι αυτή της εγκυμοσύνης για μία γυναίκα, δυστυχώς πηγαίνει «χεράκι-χεράκι» με αρκετά προβλήματα. Η ναυτία, το πρήξιμο και οι ραγάδες είναι μόνο μερικά από αυτά, αλλά όσον αφορά σε αυτό το τελευταίο, η Miranda Kerr έχει να σας δώσει μία συμβουλή.

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, η κοιλιά στην εγκυμοσύνη μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ραγάδες στην περιοχή. Αν εσείς θέλετε να «φοράτε» τις ραγάδες με αυτοπεποίθηση, κανένα πρόβλημα, αλλά αν δεν σας αρέσουν και τόσο και θέλετε να τις «προλάβετε», υπάρχει τρόπος.

Η Miranda –η οποία διανύει τώρα την τρίτη της εγκυμοσύνη- αποκάλυψε πως από την πρώτη χρησιμοποιούσε λαδάκια σώματος καθημερινά, για να είναι η επιδερμίδα της κοιλιάς συνεχώς ενυδατωμένη και άρα πιο ελαστική.

«Θυμάμαι να είμαι πολύ ήρεμη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και χωρίς ιδιαίτερο άγχος για το σώμα μου γιατί ανυπομονούσα για τον ερχομό του γιού μου, Flynn. Σε όλη την διάρκεια, όμως, χρησιμοποιούσα το Noni Glow Body Oil γιατί ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ στο θέμα των ραγάδων», είχε δηλώσει η ίδια.

Αν κρίνουμε πάντως από το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της τρίτης της εγκυμοσύνης συνεχίζει να μην έχει ραγάδες, το συγκεκριμένο tip λειτουργεί.

Το προϊόν που χρησιμοποιεί η ίδια δεν κυκλοφορεί στη χώρα μας, αλλά στην αγορά θα βρείτε πολλά, εξίσου καλά λαδάκια που θα αφήσουν την περιοχή απίστευτα ενυδατωμένη και λαμπερή. Και όχι, δεν είναι απαραίτητο να είστε έγκυος για να τα χρησιμοποιήσετε!

Τα αγαπημένα μας λάδια που σας προτείνουμε να προμηθευτείτε: