Η Σπυρούλα Κάιζερ αποκαλύπτει στο InStyle τα μυστικά για τα υγιή και μακριά μαλλιά της

Η Σπυρούλα Κάιζερ, το μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM 2 μοιράζεται μαζί μας τα beauty μυστικά της.

ΔΕΝ ΒΑΦΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ και δεν έχω κάνει ποτέ κάποια μεγάλη αλλαγή ούτε σε κούρεμα ούτε σε χρώμα. Η πρώτη φορά που τα μαλλιά μου υπέστησαν τεχνική επεξεργασία ήταν στο GNTM 2, όταν μου έβαλαν ένα προϊόν color touch για να αναδείξει το φυσικό μου χρώμα και να κάνει την τρίχα να λάμψει.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ… δεν άλλαξαν το μήκος ή το χρώμα των μαλλιών μου στο GNTM 2. Ουσιαστικά με την απόφαση αυτή των κριτών επιβεβαιώθηκε και η δική μου άποψη, δηλαδή ότι αυτό είναι το στιλ που μου ταιριάζει.

ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ… ως ηθοποιός να κάνω μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μου για έναν ρόλο που το αξίζει, θα το επιχειρήσω. Στο GNTM 2 όμως, αν τελικά επέλεγαν να μου κόψουν τα μαλλιά περισσότερο από το μήκος του καρέ, θα έφευγα. Το είχα αποφασίσει!

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ… το δυνατό μου σημείο και συχνά με ρωτούν αν τα βάφω και πώς τα περιποιούμαι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω να δώσω κάποια συγκεκριμένη απάντηση γιατί είναι από τη φύση τους υγιή και πλούσια.

ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ… τα εργαλεία styling και τα επιτρέπω μόνο στην περίπτωση που το απαιτεί κάποια φωτογράφιση. Δεν χρησιμοποιώ σεσουάρ ή πρέσα μαλλιών, προτιμώ να τα αφήνω να στεγνώνουν φυσικά. Άλλωστε μου αρέσει το φυσικό σπάσιμο που έχουν.

ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ… χρησιμοποιώντας το σαμπουάν και τη μάσκα (1-2 φορές την εβδομάδα) για κανονικά μαλλιά της Revlon από τη σειρά Be Fabulous και το λαδάκι της Fuente Rhassoul αμέσως μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά.

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ… πάρα πολύ εύκολα και τα κόβω ελάχιστα στις άκρες κάθε 4-5 μήνες. Έχω την τύχη να υπάρχουν αρκετοί κομμωτές στην οικογένεια, οπότε γνωρίζω πώς πρέπει να τα περιποιούμαι. Συγκεκριμένα, τα δικά μου μαλλιά τα επιμελείται η ξαδέλφη μου!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ… τα αξεσουάρ μαλλιών, όπως scrunchies, κοκαλάκια, κορδέλες, φιόγκοι κλπ, και τα φοράω πολύ συχνά στην καθημερινότητά μου

ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ… το φυσικό αποτέλεσμα ακόμα και στο μακιγιάζ. Για παράδειγμα, στην καθημερινότητά μου χρησιμοποιώ μόνο μια πούδρα, λίγο highlighter και μάσκαρα.

ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΛΥ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… τις ηθοποιούς Eva Mendes και Monica Bellucci κυρίως για το ταμπεραμέντο και τη θηλυκότητά τους.

Δείτε επίσης τα αγαπημένα της beauty must haves: