Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έβαψε μόνη τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Instagram @dorettapapadimitriou_official

Ένα από τα πολλά πράγματα που ανυπομονούμε να κάνουμε με το που τελειώσει η καραντίνα και ξεκινήσουμε να βγαίνουμε από το σπίτι είναι να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο για γενικό ρεκτιφιέ. Μέχρι τότε, όλες μας μπορούμε να κάνουμε μία προσπάθεια να βάψουμε τα μαλλιά και τη ρίζα που έχει αρχίσει να φαίνεται επικίνδυνα. Ναι, μόνες μας στο σπίτι.

Μπορούμε να ακολουθήσουμε δηλαδή το παράδειγμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε να βάψει για πρώτη φορά μόνη της τη ρίζα της. Φυσικά, όπως τόνισε και η ίδια στο post της στο Instagram, φρόντισε να συμβουλευτεί τον hair colourist Νικόλα Βιλλιώτη.

Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι εντυπωσιακό και όπως φαίνεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου κατάφερε με επιτυχία να βάψει τη ρίζα των μαλλιών της. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε μία selfie με τους followers της στο Instagram γράφοντας «Μαλλί στην καραντίνα .Το βάφεις μόνη σου(για πρώτη φορά),με τον άνθρωπο που ξέρει,στο FaceTime ,να σου λέει τί να κάνεις..
Αποτέλεσμα :έχεις αποκτήσει μια νέα εμπειρία ,έχεις μάθει κάτι ακόμα σε τούτη τη ζωή και εκτιμάς ακόμα περισσότερο τον @nicolasvill »