Το Met Gala ακυρώθηκε και έδωσε τη θέση του στο virtual Met Gala!

Splash News

Η πανδημία που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός σε όλο τον πλανήτη έχει αναγκάσει τον κόσμο της μόδας, της ομορφιάς, της μουσικής και της τέχνης να ακυρώσουν οποιαδήποτε διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για αυτή την περίοδο. Ανάμεσα σε αυτά τα events είναι και το Met Gala, μία μοναδική βραδιά μόδας.

Το φετινό Met Gala είχε προγραμματιστεί στις 4 Μαΐου, το θέμα του ήταν About Time : Fashion and Duration και το στοίχημα που είχαν να κερδίσουν οι προσκεκλημένοι ήταν να δημιουργήσουν εμφανίσεις που να αντιπροσωπεύουν τον τρόπο που ο πρόσκαιρος και εφήμερος χαρακτήρας της μόδας παραμένει στον χρόνο.

Και μπορεί η ανακοίνωση της ακύρωσης του Met Gala να προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στους υποστηρικτές του, αλλά τα νέα που ανακοίνωσε ο οργανισμός πρόκειται να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα. Ο επίσημος λογαριασμός του Met Gala ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως στις 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ένα virtual Met Gala, στο οποίο μάλιστα είμαστε καλεσμένοι όλοι μας.

Ο στόχος είναι όλοι μας να μπορούμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας επάνω στο φετινό θέμα του Met Gala. Όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν σε αυτό το ξεχωριστό Met Gala, θα πρέπει επιλέξουν μια από τις κατηγορίες (Photoset Creation”, “Brand Challenge”, “Wardrobe Styling”, και “Illustration Expression”) και να δημιουργήσουν μία εμφάνιση που να την αντιπροσωπεύει.