Η Nivea εξήγησε με τον πιο τέλειο τρόπο στα παιδιά τη σημασία του αντηλιακού

Αν είστε νέα μαμά τότε ξέρετε ότι η πραγματική μάχη στην παραλία δεν είναι αυτή που δίνετε με την ομπρέλα και τα δεκάδες κουβαδάκια. Η πραγματική μάχη είναι η μάχη του αντηλιακού με το παιδί σας…

Κανένα παιδί δεν θέλει να σπαταλήσει λεπτό για να φορέσει το αντηλιακό, ποιος θα ήθελε να βάζει κρέμα αντί να παίζει στη θάλασσα εξάλλου. Ενώ εσείς ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να φορέσει το παιδί την κατάλληλη προστασία εκείνο δεν το ξέρει. Στα δικά του μάτια είστε η μαμά και το καθυστερείτε από το παιχνίδι γιατί… είστε η μαμά!

nivea koukla nivea doll

Η Nivea άλλαξε τα δεδομένα στην παραλία του Rio De Janeiro και ανέλαβε να εξηγήσει στα παιδιά τη σημασία του αντηλιακού στα παιδιά με τη Nivea Doll!

nivea doll dolls

Πρόκειται για μια κούκλα φτιαγμένη από ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία αντηλιακό που καίγεται στον ήλιο και κοκκινίζει! Μόλις εφαρμοστεί επάνω της αντηλιακό όμως το χρώμα της επανέρχεται στο φυσιολογικό. Δείτε παρακάτω το video της ενέργειας στη Βραζιλία και παρατηρήστε πώς αντιμετώπισαν το αντηλιακό τα παιδιά πριν και αφού πήραν στα χέρια τους τη Nivea Doll…

 

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

6 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τον ιδρώτα…

#Beauty tips: Πως θα μετατρέψετε το πρωινό σας μακιγιάζ, σε ελκυστικό βραδινό

Έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να καταλάβετε αν σας πηγαίνει το καρέ

#EthnicNails: Τα πιο όμορφα ethnic nail art από το instagram

Σταματήστε ό, τι κάνετε: Η πιο neon συλλογή της Essie είναι εδώ!