Η Aveda καλωσόρισε τη νέα σειρά εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης – NUTRIPLENISH™ με μία μοναδική εμπειρία κοντά στη Φύση

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Μία αξέχαστη εμπειρία που συνδέει τη Φύση, τον άνθρωπο και την ομορφιά μαλλιών περίμενε τους καλεσμένους της Aveda στο Press Day που διοργανώθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, για την παρουσίαση της νέας σειράς Nutriplenish.

Από το χώρο της παρουσίασης

Η νέα σειρά Nutriplenish της AVEDA

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των Μέσων, beauty influencers και wellness bloggers επισκέφθηκαν το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας» στο Μαραθώνα με farming chic ενδυμασία, την οποία απογείωσαν με customized γαλότσες και anorak jackets με το λογότυπο της Aveda™.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σε έναν ονειρικό εσωτερικό χώρο με χαλαρή country διακόσμηση, δημιουργώντας μία φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους, οι οποίοι παρακολουθήσαν με ενδιαφέρον τη σύντομη παρουσίαση αναφορικά με το νέο λανσάρισμα.  Παράλληλα, μέσω των vegan snacks αλλά και των ανακυκλώσιμων υλών που αξιοποιήθηκαν, η Aveda™ κατάφερε να μεταδώσει το βασικό μήνυμα της: το σεβασμό προς τη Γη.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Η νέα σειρά Nutriplenish™ υπόσχεται ενυδάτωση 72 ωρών για ορατά πιο υγιή μαλλιά χάρη στη σύνθεση του από βιολογικό έλαιο ροδιούβιολογικό έλαιο καρύδας και βούτυρο μάνγκο. Το νέο λανσάρισμα που αποτελείται από σαμπουάν, conditioners και hair oil, έχει υπέροχο φυσικό άρωμα από εκχύλισμα κακάο, πιστοποιημένο βιολογικό κάρδαμο, ginger και λεμονόχορτο, και θρέφει εκ των έσω την τρίχα προσφέροντας ασυναγώνιστη ενυδάτωση για κάθε τύπο μαλλιών.

Η νέα σειρά Nutriplenish της AVEDA

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι διασκέδασαν κατά την περιήγησή τους στο κτήμα με τρακτέρ, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα Ελληνικά, Βιολογικά προϊόντα που παράγει το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας», ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους στο χώρο. Την εκδήλωση υποστήριξαν η εταιρία Nature Valley με τις θρεπτικές της μπάρες δημητριακών και η Οικογένεια Χριστοδούλου με τους γευστικούς χυμούς της.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Οι καλεσμένες απόλαυσαν μια διασκεδαστική βόλτα με τρακτέρ στο Πολυαγρόκτημα «Γη Μας»

Η Aveda η φυσικής προέλευσης & υψηλής απόδοσης μάρκα περιποίησης μαλλιών, είναι  παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda στα Social Media:

@AVEDAGREECE #AVEDAGREECE

www.aveda.gr