Θέλετε ανανέωση στα μαλλιά σας; Aυτό είναι το update για έξτρα έμπνευση!
Credit: Negin Mirsalehi/ Instagram

Η χειμερινή σεζόν και πόσο μάλλον η Χριστουγεννιάτικη μας εμπνέει για κάτι διαφορετικό. Έτσι, όπως τα outfit μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο χουχουλιάρικα και τα makeup look απαιτούν πιο θερμές αποχρώσεις, έτσι και τα μαλλιά έχουν ανάγκη για μια ανανέωση!

Για εσάς λοιπόν που θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα απόχρωση στα μαλλιά, ένα φρέσκο κούρεμα, ακόμα και ένα διαφορετικό χτένισμα, συνεχίστε το scroll down…

Ζεστοί τόνοι

Αυτή η εποχή έχει να κάνει με τους ζεστούς τόνους. Oι hair experts επιμένουν πώς το πλούσιο χάλκινο και οι καστανές αποχρώσεις είναι οι πιο περιζήτητες αυτήν τη στιγμή. Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, οι φυσικές ζεστές αποχρώσεις είναι must!

Credit: Negin Mirsalehi/ Instagram

Κοντό κούρεμα

Το κοντό κούρεμα προσδίδει πάντα κομψότητα, είτε πρόκειται για το κλασικό καρέ, είτε για το πιο french style. Αποχωριστείτε τις ταλαιπωρημένες άκρες και υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με ένα πιο fresh look.

Ατημέλητα χτενίσματα

Τα χαλαρά κυματιστά και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά σε συνδυασμό με ένα ωραίο κοντό κούρεμα αναβαθμίζουν κάθε look. Επιλέξτε τα ασύμμετρα layers που πλαισιώνουν το πρόσωπο (με ή χωρίς αφέλειες) κι εντυπωσιάστε!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα