Η Gabrielle Union έκοψε κοντά τα μαλλιά της και ο λόγος είναι που έχει ενδιαφέρον!
photo by instagram/gabunion

Η Gabrielle Union αποφάσισε να κάνει μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της και να τα κόψει κοντά. Κι αυτό δεν είναι το νέο που μας τράβηξε την προσοχή, αλλά ο λόγος που το έκανε.

Το νέο της look μπορεί να αναδεικνύει τέλεια τις φυσικές της μπούκλες, αλλά όταν μοιράστηκε τη διαδικασία του haircut και τις σκέψεις πίσω από την απόφασή της, η ανάδειξη της αληθινής ομορφιάς της μας τράβηξε περισσότερο το βλέμμα.

«Οι ταινίες δείχνουν πάντα γυναίκες να κόβουν τα μαλλιά τους όταν βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά ήθελα να γνωρίσω το συναίσθημα του να κάνεις μια αλλαγή όταν τα πράγματα είναι ωραία. Είναι διαφορετικό και ξένο αυτό σε μένα, αλλά αγαπώ αυτό το νέο look», είπε η ηθοποιός στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram με τα νέα της μαλλιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

Κι είναι υπέροχο να ξεφεύγουμε όλες μας από τη νόρμα που ξέρουμε.

Ο hairstylist Larry Sims επιμελήθηκε το καινούργιο της hair look που από ό,τι φαίνεται λάτρεψε τόσο η ίδια, όσο και ο κόσμος όλος.

@gabunionMovies always show women ✂️ their hair when all is lost but I wanted to know the feeling of making a change when things are gravy ##iloveit ##bigchop♬ original sound – Gab Union

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα