Η Aveda προσφέρει καθαρό νερό σε όσους το έχουν ανάγκη

Η Aveda στέκεται πάντα δίπλα σε ευάλωτες κοινότητες. Και ως μέρος της ετήσιας καμπάνιας της για την Ημέρα της Γης, για όλο τον Απρίλιο, συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity: Water, προσφέροντας καθαρό νερό σε όσους το έχουν ανάγκη.

Για την ιστορία και το υπέροχο «μια φορά κι έναν καιρό», από το 1999 ξεκίνησε για πρώτη φορά την ετήσια καμπάνια της για τον Μήνα της Γης. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 67 εκατομμύρια δολάρια για περιβαλλοντικούς σκοπούς και έχει προσφέρει καθαρό νερό σε περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια ανθρώπους και συνεχίζει… δίνοντας πρόσβαση σ’ αυτό σε άτομα που το έχουν ανάγκη, σε χώρες όπως η Ινδία, το Νεπάλ και η Μαδαγασκάρη.

Σήμερα, ο στόχος της υπέροχης Aveda είναι να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια και γι’ αυτό για όλο τον Απρίλιο θα δίνει 5 δολάρια από κάθε πώληση του Shampure™ Nurturing Shampoo Bar στον ΜΚΟ Charity.

Η limited-edition μπάρα σαπουνιού για τα μαλλιά δεν περιέχει σιλικόνη και sulphates και είναι vegan και cruelty-free. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, θρέφοντας την τρίχα, και έχει ένα ελαφρύ άρωμα. Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει καθόλου πλαστικό και το χαρτόνι είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένες ίνες (με την πιστοποίηση FSC).

Αγοράζοντας αυτή την μπάρα για τα μαλλιά βοηθάτε την Aveda να σώσει 1,9 τόνους πλαστικό, που αντιστοιχούν σε 176 χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα