Εσείς θα προσθέσετε στρας στα μαλλιά;
instagram.com/hairlosangeles/

Φέτος δίνεται μεγάλη βάση στα μαλλιά, όπως δείχνουν οι σχεδιαστές στις διεθνείς πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Και στη Νέα Υόρκη αλλά και στο Λονδίνο είναι πολύ έντονο το στοιχείο του μαξιμαλισμού και των λαμπερών στοιχείων, όχι μόνο στο μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά.

Σίγουρα τα στρας στο πρόσωπο είναι κάτι που έχετε δει πολύ, και ίσως έχετε σκεφτεί να δοκιμάσετε κάποια στιγμή, αλλά η προσθήκη τέτοιων λεπτομερειών στα μαλλιά είναι πραγματικά ασυνήθιστη.

Επίσης είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να ανανεώσετε τα μαλλιά σας, χωρίς κούρεμα ή βαφή. Είναι αρκετά διακριτικό αναλόγως πόση λάμψη θέλετε, μπορείτε να το προσαρμόσετε πάνω σας. Δοκιμάστε μια αλυσίδα, που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με υφάσματα και είναι και μία οικονομική επιλογή.

Ο hair stylist στο Live True, Tyler Moore, εξηγεί ότι το πιο έντονο στοιχείο ταιριάζει καλύτερα σε άτομα με σγουρά ή πολύ πυκνά μαλλιά, ώστε τα μεγάλα στρας να μείνουν στην θέση τους.

Αντιθέτως, για πιο λεπτή τρίχα λέει ότι τα μικρότερα στρας θα κάτσουν καλύτερα στα μαλλιά σας. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στη χωρίστρα σας με λίγη κόλλα για βλεφαρίδες, ή να κάνετε μια γαλλική πλεξίδα και να τα κολλήσετε εκεί. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή στέκας με στρας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα