Δοκιμάσαμε το πιο περίεργο TikTok hair hack, με οδοντικό νήμα!

Στο TikTok βρίσκουμε καθημερινά πολλά beauty hacks, από λευκό concealer για φωτεινά μάτια, μέχρι τεχνικές για μεγαλύτερες βλεφαρίδες. Αυτά τα tips, είναι καμιά φορά περίεργα, όπως αυτό που βρήκαμε για την αντιμετώπιση του φριζαρίσματος.

Αν έχετε μαλλιά που δεν στρώνουν ή δεν στέκονται, ξέρετε καλά ότι απαιτούν ειδική διαχείριση. Ειδικά με την αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και της υγρασίας!

Ο hair stylist Matthew Newman, ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα – ναι κι όμως(!) – στα μαλλιά του. Στο σύντομο βίντεο του, κάνει ένα πέρασμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες με το νήμα, κρατώντας το τεντωμένο. Γράφει στη λεζάντα: «Ένα από τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μου #hairhacks είναι το οδοντικό νήμα για λεία μαλλιά».

Φυσικά, ακολούθησαν κι άλλοι creators το παράδειγμά του, όπως η Sarah Palmyra και η Sanjida, που σοκαρίστηκαν με το άμεσο αποτέλεσμα.

@sarahpalmyra

#stitch with @mattloveshair brb running to the dentist to find out more #hairhacks #floss #frizzyhair

♬ Drop It Like It’s Hot – Snoop Dogg

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται αυτό το hack, υπάρχει εξήγηση! Τα περισσότερα οδοντικά νήματα περιέχουν μια επίστρωση κεριού, κι είναι αυτό που μειώνει το φριζάρισμα.

Φυσικά υπάρχουν ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά που θα δώσουν παρόμοιο αποτέλεσμα, όπως λάδια ή wax stick, όμως το νήμα είναι πιο εύκολη λύση, τουλάχιστον σύμφωνα με το TikTok.

Εμείς το δοκιμάσαμε και σας επιβεβαιώνουμε ότι δουλεύει! Βέβαια, δεν θα βιαστούμε να αποχωριστούμε τα αγαπημένα προϊόντα για τα μαλλιά. Είναι όμως μια εύκολη, SOS λύση!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα