Αυτό το εύκολο hack θα σας δώσει τις πιο τέλειες βλεφαρίδες

Ξέρετε ήδη ότι οι γυριστές βλεφαρίδες ανοίγουν το βλέμμα και κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο ξεκούραστο! Η μάσκαρα είναι σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος να το πετύχετε. Αν επιπλέον χρησιμοποιήσετε και lash curler το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό – για κάθε μήκους βλεφαρίδες!

Ένα βίντεο στο TikTok αποκάλυψε τον σωστό τρόπο χρήσης του lash curler, ώστε το γύρισμα στις βλεφαρίδες να κρατήσει όλη μέρα. Φαίνεται πως αυτό το μικρό και θαυματουργό προϊόν έχει ειδικές οδηγίες χρήσης, που μπορεί και να μη γνωρίζατε ως τώρα!

Το βίντεο ανέβασε αρχικά η Helin Doski και στη συνέχεια το είδαμε και στο προφίλ της γνωστής beauty expert και επιχειρηματία Huda Beauty.

Η TikToker για το καλύτερο και πιο έντονο αποτέλεσμα ακολουθεί τα εξής βήματα: ανοίγει το lash curler και το τοποθετεί στις βλεφαρίδες. Με το άλλο χέρι ανοίγει το βλέφαρο και πιέζει το curler. Έτσι, το γύρισμα γίνεται στη βάση των βλεφαρίδων και έχει πιο έντονο αποτέλεσμα.

Για έξτρα δικά της tips μπορείτε να δείτε βίντεο στο YouTube της.

Το hack πάντως με το lash curler το δοκιμάσαμε κι εμείς και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό! Δείτε τη διαφορά στην τεχνική στο παρακάτω βίντεο.

Δοκιμάστε κι αυτές τις σούπερ μάσκαρα!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα