4 τάσεις στα μαλλιά που είναι ξεπερασμένες – Τι να μη ζητήσετε από τον κομμωτή σας
4 ξεπερασμένες τάσεις μαλλιών
Credit: @rosiehw / Instagram

Ποιες τάσεις στα μαλλιά αποτελούν παρελθόν και ποιες παίρνουν τη θέση τους;

Τα μαλλιά, όπως και το μακιγιάζ και η μόδα, είναι πλήρως υποκειμενικά, και θα πρέπει να επιλέγετε ό,τι χρώμα, κούρεμα και στιλ σας ταιριάζει και αγαπάτε. Η τελική απόφαση είναι δική σας παρόλα αυτά, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις αποχρώσεις μαλλιών που ΔΕΝ είναι επίκαιρες για το 2024.

Σε γενικές γραμμές σύμφωνα με τις επικρατούσες τάσεις, τα πιο δημοφιλή είναι τα χαμηλής συντήρησης look μαλλιών, που δε θέλουν συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Υπό αυτό το πρίσμα, δείτε ποια trends είναι παρελθόν καθώς και ποια είναι οι άξιοι αντικαταστάτες τους.

No-No: Σταχτί ξανθό

Say Yes! Φυσικό ξανθό

Οι γκρι/σταχτί αποχρώσεις του ξανθού ήταν στη μόδα εδώ και μερικά χρόνια. Φέτος όμως παρατηρούμε ότι οι πιο φυσικές αποχρώσεις ξανθού με πιο σκούρες ρίζες αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος. Έτσι, οι ζεστοί τόνοι όπως το ανοιχτό μελί, το σκούρο ξανθό και το καστανόξανθο χρώμα είναι hot αυτή τη στιγμή.

No-No: Χοντρές ‘money pieces’ ανταύγειες

Say Yes! Ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο

Έχετε υπόψη σας τις πολύ παχιές, πολύ ανοιχτές μπροστινές τούφες που έκαναν αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά, τύπου money pieces; Αυτή η τάση από τα 00s δίνει τη θέση της στις πιο διακριτικές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο χαρίζοντας πολυδιάστατο αποτέλεσμα και λάμψη στο πρόσωπο. Μάλιστα ήδη πολλές celebrities έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση. Κι αν μας ρωτάτε, εμείς το λατρεύουμε.

No-No: Ανοιχτές καστανές ανταύγειες

Say Yes! Σκούρες, γυαλιστερές αποχρώσεις καστανού

Συνήθως οι φυσικές καστανές φώτιζαν το χρώμα τους κάνοντας 1-2 τόνους πιο ανοιχτές ανταύγειες. Ωστόσο, πλέον στο Instagram θα δείτε ότι οι σκούρες, ομοιόμορφες, λαμπερές, σοκολατένιες αποχρώσεις είναι παντού. Μία από τις celebrities που δείχνει τον δρόμο προς την τάση είναι και η υποψήφια για Όσκαρ, Lily Gladstone.

Ζήτω λοιπόν το φυσικό σας καστανό! Για να το τονίσετε, επιλέξτε glossing θεραπείες και ανάλογα προϊόντα περιποίησης.

No-No: Λιλά απόχρωσεις

Say Yes! Ροδακινί αποχρώσεις

Υπήρξε μια περίοδος που το παστέλ λιλά κυριαρχούσε ακόμα και ανάμεσα στις celebrities. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί προβλέπουν ότι αυτήν την περίοδο οι ροδακινί αποχρώσεις θα είναι η νέα εναλλακτική.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα