Γιατί έλυσε η Zoe Kravitz όλα αυτά τα κοτσιδάκια;

Η Zoe Kravitz, κόρη του über hot Lenny Kravitz,  είναι από τις αγαπημένες μας exotic celebrities. Μας αρέσει το δέρμα της και τελευταία είχαμε πάθει εμμονή με τα δεκάδες κοτσιδάκια στα μαλλιά της. Seriously, θέλαμε να τα κάνουμε κι εμείς αλλά δεν το επιχειρήσαμε καν, προφανώς.

Όλα αυτά ωστόσο είναι παρελθόν γιατί η Zoe έλυσε όλα αυτά τα ζηλευτά κοτσιδάκια και ΕΚΟΨΕ τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό καρέ…

zoe kravitz kare instagram

Όχι, δεν υπέκυψε στη φρενίτιδα του νέου it κουρέματος (αν και είναι on trend) αλλά το έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της ως Christine στο δεύτερο μέρος της ταινίας Divergent. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε «Επέστρεψε!» και για να είμαστε ειλικρινείς δεν λυπόμαστε. Το καρέ της Zoe είναι πολύ όμορφο, της πάει πολύ και… μήπως το ζηλέψαμε; Όχι, όχι, είναι ένα καρέ, κάνουμε πόλεμο στα καρέ. Σε κάθε περίπτωση Zoe you rock!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Traveling beauties: Αυτά πρέπει να πάρετε μαζί σας το τριήμερο

Οι Mi-Ro συνεργάζονται με την Kiehl’s για καλό σκοπό

Αποκλειστικό: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την αλλαγή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου