Αποκλειστικό: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την αλλαγή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει τα τέλεια μαλλιά. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο Νικόλας Βιλλιώτης «αυτά είναι τα σωστά μαλλιά» και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Είναι πάρα πολλά, με τους τέλειους φυσικούς κυματισμούς, την ιδανική υφή και κρατούν τα χτενίσματα για μέρες. Με λίγα λόγια, είναι το όνειρο κάθε κομμωτή.

Η Ελιάνα, εκτός από υπέροχα μαλλιά (λαμπερό χαμόγελο και ερωτεύσιμη προσωπικότητα) έχει και ένα από τα πιο όμορφα παιδιά –ας μας επιτραπεί- του κόσμου (δεν το λέμε μόνο εμείς, το είπε και η ίδια η Ελένη). Έγινε μόλις πριν 2 μήνες μανούλα και ένιωσε πως ήρθε η ώρα να φρεσκάρει το look της. «Ωραία τα πολλά μαλλιά αλλά δεν είναι πάντα βολικά» μας είπε και συνέχισε, «Είχαν φτάσει σε ένα μήκος που δεν μπορούσα πλέον να το διαχειριστώ και για να είμαι ειλικρινής ήθελα ένα φρεσκάρισμα. Τις αλλαγές δεν τις φοβάμαι καθόλου και φυσικά δεν θα εμπιστευόμουν σε άλλον τα μαλλιά μου από τον Νικόλα Βιλλιώτη». Ο Νικόλας είναι φίλος της Ελιάνας εδώ και χρόνια κι έτσι ήξερε τι θέλει πριν του το πει ακριβώς. «Ήξερα τι θέλω να της κάνω με το που μπήκε και αυτό που λατρεύω σε αυτό το κορίτσι είναι το πόσο άνετα και ακομπλεξάριστα δέχεται τις συμβουλές. Με το δικό της πρόσωπο και με αυτά τα μαλλιά οι πιθανότητες είναι αμέτρητες αλλά αυτό που θέλαμε ήταν ένα sexy chic και φρέσκο look και αυτό ακριβώς πετύχαμε.»

eliana chrysikopoulou allagi mallia front

Ο Νικόλας ξεκίνησε κάνοντας ανταύγειες σε όλο το κεφάλι της Ελιάνας σε απόχρωση μόλις 2-3 τόνους ανοιχτότερη από τη φυσική της και έπειτα έκανε ξανοίγματα στις άκρες. «Θέλαμε ένα φυσικό αποτέλεσμα κι έτσι δουλέψαμε πάνω στην ήδη τέλεια βάση της και φωτίσαμε με ανοιχτότερη απόχρωση μόνο το περίγραμμα του προσώπου της». Μετά ήρθε το κούρεμα… Η Ελιάνα αποχωρίστηκε αρκετά εκατοστά από τα μαλλιά της κάνοντας ένα ιδιαίτερα μακρύ, ιδιαίτερα φρέσκο και ευέλικτο καρέ. «Το χρειαζόμουν, ήθελα κάτι ανάλαφρο και ζήλευα εδώ και καιρό το καρέ της Olivia Palermo. Είναι τόσο chic και ταυτόχρονα τόσο μοντέρνο» μας είπε. Το αποτέλεσμα; Ένα από τα πιο όμορφα καρέ και από τα πιο φυσικά, αριστοκρατικά χρώματα που έχουμε δει EVER! «Τα λατρεύω!» είπε η Ελιάνα… κι εμείς το ίδιο!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

#Instamani: 10 μανικιούρ από το instagram που θέλουμε τώρα

Η Jennifer Lopez δεν είναι όπως τη θυμάστε…

Summer bob! Πέντε καρέ για το καλοκαίρι

Crash Test: Φόρεσα για 2 εβδομάδες την Elancyl Cellu Slim Night

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα