Επιτέλους! Βρήκαμε την τεχνική στο hairstyling για να πετύχουμε τα σέξι, ατημέλητα μαλλιά των Γαλλίδων

Αχ αυτές οι Γαλλίδες. Ότι και να κάνουν, ότι και να φορέσουν, καταφέρνουν πάντα να δείχνουν φυσικά όμορφες και στιλάτες, σαν να μην έχουν προσπαθήσει ούτε λίγο. Ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτού του «je ne sais quoi» αέρα που αποπνέουν είναι τα μαλλιά τους, τα οποία δεν είναι ποτέ φτιαγμένα στην εντέλεια και διατηρούν πάντα μία ατημέλητη νότα. Ξέρετε ακριβώς για ποιο look μιλάμε: τα σέξι κυματιστά μαλλιά, τα οποία συνήθως συνοδεύονται από αφέλειες, που βλέπουμε σε style icons όπως η Jeanne Damas και η Caroline de Maigret.

jeanne damas, french girl, bangs, red lips,

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς εδώ στο InStyle είμαστε μεγάλες fans του συγκεκριμένου hairstyle, όμως όσες φορές έχουμε προσπαθήσει να το αντιγράψουμε, το αποτέλεσμα δεν θύμιζε εκείνο των Γαλλίδων. Fear not κορίτσια, γιατί μόλις ανακαλύψαμε ένα video-tutorial που αποκαλύπτει όλα τα tips που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε το τέλειο French girl look.

«Πρωταγωνίστρια» του βίντεο είναι η Γαλλίδα makeup artist Violette, η οποία ναι, έχει κι αυτή αυτό το τέλειο επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά της. Δείτε το βίντεο και μάθετε ακριβώς την τεχνική που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τους κυματισμούς των Γαλλίδων.

 
Διαβάστε επίσης: