Ενυδατική κρέμα VS ενυδατική με χρώμα
Photo by Ayo Ogunseinde

Είναι πολλά αυτά που αγαπάμε στις ενυδατικές με χρώμα και τα τελευταία χρόνια – δίκαια – είναι ένα από τα must-have προϊόντα σε κάθε νεσεσέρ, ειδικά το καλοκαίρι.

Η ενυδατική με χρώμα είναι ένα έξυπνο προϊόν, κάτι μεταξύ foundation και ενυδατικής κρέμας, η οποία προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας. Είναι το προϊόν που θα προσφέρει ομοιομορφία στην επιδερμίδα, πάρα πολύ ανάλαφρη κάλυψη, ενυδάτωση κι ενίοτε προστασία από τον ήλιο.

Από την άλλη, η ενυδατική ξέρει να κάνει καλά (πολύ καλά) τη δουλειά της, να προσφέρει δηλαδή την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υψηλές θερμοκρασίες.

 Κι η απορία εδώ είναι συγκεκριμένη: Είναι απαραίτητη η χρήση ξεχωριστής ενυδατικής κρέμας, πριν από την ενυδατική με χρώμα;

Το ρεπορτάζ λέει ότι αυτό εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας, την εποχή του χρόνου αλλά και ορισμένους περιβαλλοντικούς παράγοντες (πχ υγρασία). Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μόνο ενυδατική με χρώμα, καθώς και οι πιο ξηρές επιδερμίδες αρκούνται σ’ αυτή, ειδικά το καλοκαίρι.

Αν η ενυδατική με χρώμα έχει SPF αντικαθιστά το αντηλιακό;

Οι δερματολόγοι προτείνουν, ακόμα κι αν η ενυδατική με χρώμα έχει δείκτη προστασίας, να μην παραλείπετε ποτέ το αντηλιακό. Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται σε συγκεκριμένη ποσότητα (περισσότερη από εκείνη της ενυδατικής με χρώμα) ώστε να είναι αποτελεσματικό, ενώ είναι απαραίτητο να ανανεώνεται και συχνά.

Συνδυάστε αποτελεσματικά το αντηλιακό με την ενυδατική με χρώμα

Η ενυδατική με χρώμα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα του καλοκαιριού. Προσφέρει ομοιομορφία, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και είναι ιδανική για εσάς που αγαπάτε την απόλυτα φυσική βάση μακιγιάζ.

Εις το επανιδείν!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα