EΜSCULPT NEO: Γιατί η διάσημη μη-επεμβατική θεραπεία σμίλευσης σώματος είναι ιδανική για εσάς;
Credit: Kim Kardashian/Instagram

Η ευελιξία και η απόλυτη εξατομίκευση αποτελεί βασικό πλεονέκτημα του EMSCULPT NEO, της θεραπείας στην οποία η Kim Kardashian οφείλει το πολυσυζητημένο της body contouring, όπως έχει δείξει και στο reality show της (και δεν είναι η μόνη star που ορκίζεται σε αυτή). Η BTL Aesthetics, εφευρέτης της καινοτόμου θεραπείας, μας προκαλεί σε μία last minute… μεταμόρφωση λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και αποδεικνύει πως αυτή η μη-επεμβατική σμίλευση σώματος απευθύνεται στον καθένα από εμάς!

Fitness fanatics

Λάτρεις της γυμναστικής, ετοιμαστείτε να απογειώσετε τις προπονήσεις σας με το EMSCULPT NEO. Αυτή η επαναστατική θεραπεία συνδυάζει τεχνολογίες ηλεκτρομαγνητικής εστίασης υψηλής έντασης (HIFEM) και ραδιοσυχνοτήτων (RF) για να προσφέρει ισχυρές μυϊκές συσπάσεις και στοχευμένη μείωση του λίπους. Το EMSCULPT NEO εντείνει το πρόγραμμα άσκησής σας διεγείροντας τους μυς σε βαθύ επίπεδο, βοηθώντας σας να σμιλεύσετε και να ορίσετε τη σωματική σας διάπλαση όπως ποτέ άλλοτε. Απολαύστε ενισχυμένη δύναμη, ενισχυμένο μυϊκό τόνο και επιταχυνόμενο μεταβολισμό του λίπους με αυτή την προηγμένη τεχνολογία.

Super Moms

Νέες μαμάδες, την προσοχή σας! Το EMSCULPT NEO είναι το μυστικό σας όπλο για να ανακτήσετε το σώμα σας μετά την εγκυμοσύνη και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Το EMSCULPT NEO στοχεύει με απόλυτη επιτυχία ακόμα και στις πιο δύσκολα τονιζόμενες περιοχές, βοηθώντας σας να ανακτήσετε το σωματότυπό σας και να σμιλέψετε αποτελεσματικά την κοιλιά σας. Πείτε αντίο στο baby bump και καλωσορίστε έναν πιο δυνατό και σίγουρο εαυτό.

Couch Lovers

Κουραστήκατε από το γυμναστήριο ή δεν έχετε χρόνο να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας; Το EMSCULPT NEO της BTL Aesthetics είναι η απόλυτη λύση για όσους θέλουν να αποκτήσουν φόρμα χωρίς να κουραστούν. H θεραπεία αυτή προσφέρει έντονες μυϊκές συσπάσεις και προωθεί ταυτόχρονα τη μείωση του λίπους. Μέσα σε μόλις τέσσερις μισάωρες συνεδρίες, το EMSCULPT NEO σας βοηθά να επιτύχετε τα οφέλη μιας αυστηρής προπόνησης χωρίς την ανάγκη για βαριά άρση βαρών ή μονότονες ασκήσεις. Απολαύστε την ευκολία της μη επεμβατικής σμίλευσης σώματος με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Wounded Warriors

Αναρρώνετε από χειρουργική επέμβαση και ανυπομονείτε να ανακτήσετε τη δύναμη σας; Το EMSCULPT NEO είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή για άτομα που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και χρειάζονται βοήθεια στην ανάρρωσή τους. Η τεχνολογία HIFEM αυτής της θεραπείας βοηθά στην αναδόμηση των μυών, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην ενίσχυση της συνολικής στάσης του σώματος. Το EMSCULPT NEO μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στο πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τη χειρουργική επέμβαση, βοηθώντας την ανάρρωσή σας και βοηθώντας σας να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας γρηγορότερα.

Transformation Seekers

Θέλετε να χάσετε το περιττό βάρος χωρίς να χρειαστείτε χειρουργική επέμβαση; Με την εγκεκριμένη από τον FDA τεχνολογία του, το EMSCULPT NEO προσφέρει μια μη επεμβατική εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να αδυνατίσουν και να σμιλέψουν το σώμα τους. Αυτή η επαναστατική 3 σε 1 θεραπεία όχι μόνο σας βοηθά να χτίσετε μυς και να τονώσετε τη σιλουέτα σας, αλλά στοχεύει επίσης στο επίμονο λίπος και στην σύσφιξη του δέρματος. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι το EMSCULPT NEO μπορεί να μειώσει 30% του λίπους κατά μέσο όρο στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Σας ενδιαφέρει:

Με αφορμή τα χαμηλής ποιότητας αντίγραφα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά και για την αποφυγή βλαβών, η BTL, ως εφευρέτης της τεχνολογίας HIFEM και HIFEM+ RF, διευκρινίζει ότι το αυθεντικό μηχάνημα EMSCULPT NEO είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε πέντε μόνο ιατρεία στην Ελλάδα. Για να δείτε ποια είναι αυτά και να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας https://btlaesthetics.gr.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα