Είναι δυνατόν ένα άρωμα να αντικατασταθεί από ένα αφρόλουτρο;

Ολα είναι πιθανά, αν τα συστατικά που περιέχει ένα αφρόλουτρο έχουν μια πληθωρική εσάνς, που θυμίζει άρωμα. Για παράδειγμα οι ντάλιες έχουν πολλά να διηγηθούν… Το ρεπορτάζ λέει ότι είναι το εθνικό λουλούδι του Μεξικού και συμβολίζει τη συμπόνια, την αξιοπρέπεια και την κομψότητα, με τα πέταλά τους να αφήνουν μια πλούσια αίσθηση τρυφεράδας.

Η L’Erbolario λοιπόν εμπνεύστηκε από τις υπέροχες ντάλιες και δημιούργησε τη σαγηνευτική αρωματική σειρά που ακούει στο όνομα «Sfumature di Dalia».

Ολη η σειρά Sfumature di Dalia είναι υπέροχη, αλλά προτείνουμε να ξεκινήσετε δοκιμή από το υπέροχο αφρόλουτρο, που κάποια πρωινά θα σας δώσει μια τονωτική αίσθηση φρεσκάδας, σα να φοράτε άρωμα.

Η γλυκιά μίξη από τα πιο μυρωδάτα συστατικά και το γοητευτικό άρωμα του αποστάγματος της ντάλιας χαρίζουν σε αυτή τη σειρά ένα μαγευτικό touch.

Η ντάλια δεν είναι μόνον ένα πανέμορφο λουλούδι, μα προσφέρει και εξαιρετικά δραστικά συστατικά, ώστε να καθαρίσει την επιδερμίδα με απόλυτη απαλότητα. Το εκχύλισμα, το απόσταγμα και οι υδρολυμένες πρωτεΐνες της, κάνουν αυτό το αφρόλουτρο κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας.