Έχουμε την προετοιμασία των celebrities για τέλεια επιδερμίδα από τα βραβεία Emmy

photo by instagram/goulpar

Η λάμψη των μακιγιάζ στα βραβεία οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην προετοιμασία της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα και τις ωραίες θεραπείες. Οι glam teams των celebrities έβαλαν τα δυνατά τους και φέτος για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και οι προσπάθειες τους πέτυχαν, καθώς τα looks στα βραβεία Emmy ήταν μαγευτικά. Πάμε λοιπόν να δούμε τη skincare προετοιμασία κάποιων celebrities πριν την άφιξη τους στο κόκκινο χαλί. 

Mandy Moore

Η makeup artist Kindra Mann, μοιράστηκε στο instagram της τα μυστικά πίσω από το λαμπερό αποτέλεσμα της Mandy. Xρησιμοποίησε λοιπόν μια συσκευή φωτοθεραπείας σε καθαρή επιδερμίδα πριν την εφαρμογή προϊόντων skincare, ώστε να προσφέρει μια άμεση τόνωση. Πέρα από αυτό η Kindra έκανε κι απαλό μασάζ στην επιδερμίδα της Mandy για να της δώσει μια στιγμιαία αναζωογόνηση και λάμψη.

Hannah Waddingham

Ο makeup artist της, Stephen Sollito, αποκάλυψε στους followers του ότι ένα από τα βήματα της ρουτίνας περιποίησης που δεν παραλείπει ποτέ η Hannah είναι μια μάσκα σύσφιξης, την οποία έπειτα αφαιρεί με μια απαλή πετσέτα και της χαρίζει αυτό το σφριγηλό αποτέλεσμα.

Taraji P. Henson

Η Taraji εμπιστεύεται την celebrity makeup artist, Saisha Beecham, για την περιποίηση της επιδερμίδας της πριν από κάθε μεγάλη εμφάνιση. Αυτή τη φορά η Saisha χρησιμοποίησε μια συσκευή τόνωσης της επιδερμίδας, η οποία δίνει ένα boost στο πρόσωπο σε λίγα μόλις λεπτά. Στο μεταξύ, εφάρμοσε κι ενυδατικά eye patches για να φωτίσει την περιοχή των ματιών.

Kaley Cuoco

Το μυστικό της Kaley για φρέσκια επιδερμίδα, ή μάλλον της makeup expert Jamie Greenberg, που φροντίζει την επιδερμίδα της σε αυτές τις περιστάσεις, είναι το διπλό skincare. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθεί μια σειρά στην προετοιμασία της επιδερμίδας, τοποθετώντας πρώτα μια ενυδατική μάσκα για περισσότερη αναζωογόνηση και έπειτα ακολουθεί αντιρυτιδική μάσκα που απαλύνει σε χρόνο dt τις ρυτίδες. Όπως λέει άλλωστε και η Jamie “το καλύτερο μακιγιάζ για ένα κόκκινο χαλί ξεκινάει με μια καλή προετοιμασία της επιδερμίδας”.

Susan Kelechi Watson

Η Susan αφέθηκε στα χέρια του celebrity makeup artist Samuel Paul Morales για την ανάδειξη της άψογης επιδερμίδας της. Ο Samuel χρησιμοποίησε ενυδατικά patches ματιών για να απομακρύνει όποιο πρήξιμο από την ευαίσθητη αυτή περιοχή, να την ενυδατώσει και να την προετοιμάσει ιδανικά για το μακιγιάζ.