Η Megan Fox έχει το πιο hot χτένισμα
photo by instagram/meganfox

Η Megan Fox, ως γνωστό beauty icon που είναι, δεν θα μπορούσε να έχει κάτι λιγότερο από το πιο hot χτένισμα που θα βλέπετε παντού αυτή τη σεζόν και δεν είναι άλλο από το “liquid hair”. Ένα κομψό, λαμπερό και fashionable όνειρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Το “liquid hair trend έχει κατακτήσει την αγάπη του κόσμου, καθώς και κορυφαίες θέσεις όχι μόνο στο instagram, αλλά και σε πολλές πασαρέλες. 

Τι είναι όμως αυτή η τάση και πως την περιγράφουν οι ειδικοί; Το “liquid hair” αποτελείται από μακριά ολόϊσια μαλλιά με λαμπερό τελείωμα. Οι ειδικοί εξηγούν ότι για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι να βρίσκονται τα μαλλιά σας σε πολύ υγιή κατάσταση, έτσι ώστε όταν πέφτει πάνω τους ο ήλιος, αυτά να τον αντανακλούν και να δημιουργείται αυτό το υγρό εφέ. 

Η Megan Fox  δεν είναι η μόνη celebrity που έχει υιοθετήσει το χτένισμα αυτό. Πολλές διάσημες, όπως η Jennifer Lopez, η Dua Lipa και η Kim Kardashian, το έχουν υιοθετήσει και αναδείξει στο παρελθόν, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία του. 

Ένας ακόμη λόγος που το χτένισμα αυτό είναι τόσο διαδεδομένο, είναι ότι μπορεί να επιτευχθεί εξαιρετικά εύκολα. Αρκούν μερικά μόνο προϊόντα μαλλιών. Αν το επιχειρήσετε στο σπίτι, οι ειδικοί προτείνουν να εφαρμόσετε ένα ανάλαφρο έλαιο στα μαλλιά σας, ενώ είναι ακόμη νωπά πρώτου τα στεγνώσετε ή προχωρήσετε στο απόλυτο sleek look.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jackie Aina (@jackieaina)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teaira Walker (@teairawalker)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Whitney Salón (@whitneysalon)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα