Η Khloe Kardashian δοκιμάζει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών
photo by instagram/khloekardashian

Η Khloe Kardashian βουτά με φόρα σε ένα ακόμη hair trend που θα κάνει θραύση το φθινόπωρο και το αποτέλεσμα θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε κι εσείς. Η σταρ εμφανίστηκε με τα shadow roots της στο τέλος του Αυγούστου, τα οποία αναβάθμισε, συνδυάζοντας τα με τα φρεσκοβαμμένα της ανοιχτά ξανθά μαλλιά. 

Η Khloe δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram της με το νέο χτένισμα και οι followers της το λάτρεψαν. Το υπέροχο ξανθό της μπορεί να φωτίζεται στην φωτογραφία, αλλά αναδεικνύει έτσι κι αλλιώς τα χαρακτηριστικά της διάσημης περσόνας. Η Khloe φυσικά δεν έλειψε να αποκαλύψει τους επαγγελματίες που βρίσκονται πίσω από το look της και τη βοήθησαν να πετύχει την αλλαγή αυτή και δεν είναι άλλοι από τους Andrew Fitzsimons και Tracey Cunningham. Μάλιστα και οι συγκεκριμένοι experts δημοσίευσαν στα instagram τους φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη μεταμόρφωση της Khloe, καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαν στη διάρκεια αυτής. 

Αν και εσείς σκέφτεστε να υιοθετήσετε τα ξανθά μαλλιά το ερχόμενο φθινόπωρο, πάρτε έμπνευση από την Khloe και μην ξεχάσετε να κλείσετε ραντεβού με έναν ειδικό για να αποφασίσετε μαζί την κατάλληλη απόχρωση σύμφωνα με τις προτιμήσεις, το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, αλλά και τα χαρακτηριστικά σας. 

Αν πάλι είστε ήδη ξανθιά και θέλετε να δοκιμάσετε μια άλλη απόχρωση, χωρίς όμως να απομακρυνθείτε από το χρώμα αυτό, δώστε μια ευκαιρία στην απόχρωση της Khloe, καθώς όχι μόνο διατηρείται πολύ εύκολα, αλλά είναι και ένα από τα κορυφαία trends του φθινοπώρου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα