Έχουμε τη λύση στο πιο δύσκολο πρόβλημα ομορφιάς!

Getty Images

Τα στερεότυπα παρουσιάζουν την ακμή ως ένα εφηβικό πρόβλημα. Κι όμως, η ακμή δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά αποκλειστικά τους εφήβους, καθώς μπορεί να εμφανιστεί στην ενήλικη ζωή του ατόμου. Ξέρατε πως το 48% των ευρωπαίων γυναικών ηλικίας 30-49 υποφέρουν ακόμα από ακμή;

Η ορμονικές μεταβολές, το στρες, η καταστροφή του φραγμού του δέρματος, η χρήση προϊόντων περιποίησης για το δέρμα και τα μαλλιά καθώς και η υπέρμετρη κερατινοποίηση, είναι οι κυριότεροι παράγοντες εμφάνισης ακμής στους ενήλικες. Μάλιστα, όταν οι ατέλειες συνδυάζονται με τη γήρανση, οι βλάβες στο δέρμα μεγεθύνονται σημαντικά. Το αποτέλεσμα; Διευρύνονται οι πόροι των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίοι γίνονται πιο έντονοι με την ηλικία, η υφή της επιδερμίδας γίνεται πιο τραχιά, ενώ οι δυσχρωμίες που δημιουργούνται από τις ατέλειες εντείνονται.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε αν βγάζουμε ακόμα σπυράκια, αλλά θέλουμε να προλάβουμε τις ρυτίδες; Η λύση βρίσκεται στην προηγμένη τεχνολογία της φόρμουλα της SkinCeuticals, Blemish+Age Defense (80€), που αποτελεί την καινοτομία κατά της ακμής και της γήρανσης.

SKIN CEUTICALS_Blemish + Age Defense

Πρόκειται για μια ενεργή oil-free θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τις ατέλειες και να διορθώνει τα σημάδια γήρανσης. Είναι μη φαγεσωρογόνο, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, μειώνει τις υπάρχουσες ατέλειες και διορθώνει την ακνεϊκή υπερμελάγχρωση. Η μοναδική σύστασή του το κάνει να ξεχωρίζει, αποτελώντας έναν ιδανικό συνδυασμό για την καθημερινή καλλυντική αγωγή.

Η δερματολόγος Αθανασία Τσιούφη μας εξήγησε: “Ως δερματολόγος, συχνά συναντώ περιστατικά που έχουν εμφανίσει ακμή για πρώτη φορά σε ώριμη ηλικία. Στην περίπτωση αυτή, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο παράγοντες, την ακμή αλλά και τη γήρανση που έχει επέλθει. Το Blemish & Age Defense, το οποίο είναι κλινικά μελετημένο ότι έχει ισοδύναμη δράση με δύο φάρμακα, χωρίς να συνοδεύεται από τους περιορισμούς της φαρμακευτικής αγωγής, αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα των θεραπειών, με άμεσο και στοχευμένο αποτέλεσμα για ένα ομοιόμορφο και λείο δέρμα.”

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίσετε όλα τα «εργαλεία» ομορφιάς

DIY Time: Έχουμε τη συνταγή για το πιο luxurious scrub σώματος

Η “Becky With the Good Hair” μίλησε και αποκάλυψε τα μυστικά για τέλεια μαλλιά!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram