Η "Becky With the Good Hair" μίλησε και αποκάλυψε τα μυστικά για τέλεια μαλλιά!

Πριν δύο μήνες περίπου η Becky with the good hair, aka η Rachel Roy, έγινε το πιο πολυσυζητημένο… κεφάλι των τελευταίων ετών. Ήταν αυτή που μπήκε ανάμεσα στην Beyonce και τον Jay-Z; Μπορεί να μην έχουμε μάθει σίγουρα ακόμα, μάθαμε όμως τα μυστικά της σχεδιάστριας για τέλεια μαλλιά. Ιδού τι αποκάλυψε:

  • Μην βάφετε τα μαλλιά σας. «Έχω βάψει τα μαλλιά μου μόνο μία φορά και το μετάνιωσα. Πρέπει πραγματικά να δείχνεις μεγάλη αφοσίωση για να το διατηρήσεις. Τότε απλά ήθελα να δω πως θα δείχνω ως ανοιχτή μελαχρινή, αλλά δεν μου πήγαινε», εξήγησε.
  • Κάντε εντατικές θεραπείες για λάμψη.
  • Λουστείτε μόνο μία φορά την εβδομάδα.
  • Μία ψηλή κοτσίδα είναι το ίδιο καλή με το botox. «Όταν αποφασίσω να κάνω κάποιο χτένισμα, συνήθως προτιμώ πλεξίδες ή μία απλή κοτσίδα. Μου αρέσει να είναι ψηλά στο κεφάλι και πολύ σφιχτή, γιατί δίνει το εφέ του λίφτινγκ.
Διαβάστε επίσης: Δείτε τη Natalie Portman να πρωταγωνιστεί στη μικρή ταινία για το καινούριο Miss Dior Absolutely Blooming Curly hair, don’t care: Η Tamta ξανάφερε στο προσκήνιο το afro look στα μαλλιά Summer Makeup: Τα μόνα 5 προϊόντα που χρειάζεται να έχετε στο νεσεσέρ σας το καλοκαίρι Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα